У Територіальному центрі соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Ізюмської міської ради у відділенні денного перебування продовжує роботу «Університет третього віку», який пропонує відвідувачам з 1 вересня розпочати та  пройти курс «Основи комп’ютерної грамотності».

            Обчислювальна техніка є невід’ємною частиною повсякденного життя в XXI столітті. В наші дні знання ПК є обов’язковою складовою загальної грамотності і освіченості людини. Уміння працювати на комп’ютері в наші дні можна прирівняти до здатності читати і писати.

            Знання основ роботи на комп’ютері — це доступ до інформації всього світу через Інтернет, отримання величезної кількості необхідних знань на будь-яку тему, у тому числі взаємовідносини з банками, сплата комунальних та інших платежів, використання різноманітних гаджетів. Маючи комп’ютер можна отримувати листи по електронній пошті, спілкуватися з друзями та рідними у соціальних мережах і навіть проходити навчання, використовуючи електронні ресурси.
           Запропонований комп’ютерний курс «Основи комп’ютерної грамотності» дозволе освоїти програми, необхідні для роботи з ПК,  а також отримати загальні знання комп’ютерної грамотності. Курс розрахований на тих, хто ніколи не торкався до комп’ютерної мишки і клавіатури, для тих, хто починає навчання комп’ютера з нуля. Нескладне навчання дозволить поводитися з комп’ютером на «ти» і використовувати необмежені можливості, які надають отримані знання.

            Так як програма курсу розрахована на слухачів, які не володіють комп’ютером, то основними принципами роботи є: доступність, системність, наочність, безперервність. Навчання групове з поступовим ускладненням досліджуваного матеріалу. Заняття включає в себе теоретичну і практичну частину. Випускники курсу отримують свідоцтва «Університету третього віку».

            Усіх бажаючих для попереднього запису та формування груп просимо звертатися до завідувача відділення денного перебування терцентру Черкасової Ганни Сергіївни за адресою: м. Ізюм, вул. Пушкінська, 34 або за телефонами  0955696009 та  2-53-22